PNEUTECH | BOSCH
1199
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1199,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

BOSCH

BOSCH nudi tehnologiju  servisima u vidu visoko modernih mašina. U skladu sa individualnim zahtevima , svaki servis će naći optimalnu tehnologiju u Bosch-ovom proizvodnom programu uz povećanje efikasnosti u kombinaciji sa jednostavnim i udobnim radom. Preduzeće PNEUTECH d.o.o. je početkom 2015. godine u svoj prodajni program uvrstilo BOSCH proizvode.
Uskoro kompletna ponuda na:
 

DEMONTERKE

BALANSERKE

TERETNE DEMONTERKE

TERETNE BALANSERKE

REGLAŽE TRAPA

KLIMA STANICE

MAŠINE ZA DEMONTAŽU I MONTAŽU GUMA

       Nove inovativne demonterke iz Bosch-a

      – Za svaku servisnu radionicu!

Naručivanje

BOSCH – NOVI STANDARD U PROFESIONALNOM MENJANJU GUMA

 

Bosch mašine za demontažu i montažu guma omogućavaju rad bez poteškoća. Bosch linija mašina ispunjava zahteve praktično svake kombinacije felni i pneumatika na tržištu danas. Upravo kod novih vozila zamena različitih tipova felni i guma postaje skoro nemoguća bez modernih uređaja u servisu.

Glavne prednosti novog dizajna

Izdržljiv i funkcionalan: G-Ram

Srce novih mašina za demontažu i montažu guma čini jedinstveni koncept G-Rama. Ova napredna funkcija povećava krutost mašine i skraćuje tok unutrašnjih sila i omogućava vrhunsku kontrolu guma i felni. Takođe poboljšava brzinu promene guma.

Stabilnost i sigurnost

 

Pneumatski podesiv stub za montažu je ojačan tako da poveća snagu i stabilnost najviše opterećenih komponenti. Pored toga, glava za montažu se sada nalazi na poboljšanoj heksagonalnoj strukturi čineći montažu i demontažu jednostavnom.

Inovacije i jednostavnost

 

Dvobrzinskom radnom pločom se lako upravlja pomoću pedale. Novi dizajn radne ploče olakšava stezanje felni. Čeljusti su redizajnirane i omogućavaju brzo unutrašnje stezanje čeličnih felni.

Pomoćna ruka:  Ergonomski dizajn i snaga

TCE 330 je pneumatski uređaj koji sadrži dve odvojeno kontrolisane ruke koje olakšavaju montažu i demontažu UHP i RFT guma. Kontrolni prekidači su dostupni iz bilo kog radnog položaja i olakšavaju sve operacije na peti gume.

MAŠINE ZA BALANSIRANJE TOČKOVA

Nova generacija mašina za balansiranje Bosch je fleksibilna, štedi vreme, štiti gume, i pruža sigurnost u radu.

       Nove balanserke iz Bosch-a – Štite gumu i skraćuju vreme rada!

Naručivanje

MAŠINE ZA REGLAŽU TRAPA

Bilo da je u pitanju 3D ili CCD uređaj: tačnost uvek zadovoljava najviše zahteve proizvođača vozila.

       Pravi izbor za svaku servisnu radionicu!

Naručivanje

KLIMA STANICE

BOSCH klima stanice nude sve prednosti preciznog i popuno automatizovanog rada

       Kompletan asortiman za profesionalan servis!

Naručivanje