PNEUTECH | Q.LIGN
5197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5197,page-child,parent-pageid-4409,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 
  • Beissbarth sa ponosom najavljuje najnoviju inovaciju u porodici uređaja za centriranje trapa, Q.Lign – prvi svetski mrežni sistem za centriranje točkova na svetu.

 

  • Potpuno nova hardverska i softverska arhitektura stavlja brzinu i međusobnu povezanost na sam početak procesa reglaže. Obrada slika i podataka prelazi sa klasičnog Windows PC-ja na kompaktne glave senzora, eliminišući potrebu  kompletnih kolica. Vrednosti merenja mogu se direktno prenositi na bilo koji uređaj zasnovan na internet pretraživaču, poput pametnog televizora, tableta, pametnih telefona ili čak klasičnog računara (Stream-to-X).

 

  • Moćne Li-Ion baterije pružaju sistemu potpunu pokretljivost i omogućavaju jednostavnu ugradnju na bilo kojiu dizalicu za reglažu ili servisni kanal.

 

  • Uz sve veću međuzavisnost između složene šasije, inteligentnih sistema farova i ugrađenih senzora kamere i radara, Beissbarth nastavlja da sledi sistemski pristup kako bi obezbedio trajno slobodan prostor ispred uređaja za za podešavanje farova i ADAS kalibraciju.

 

  • Deo Q.Lign-a je i novoobjavljeni Q.Grip, verovatno najbrži način pričvršćivanja ciljnih meta na točak, bez ikakvog kontakta sa felnom. Pametni sistem hvatanja omogućava podešavanje različitih veličina točkova za manje od sekunde i osigurava sigurno zadržavanje tokom kompletnog postupka centriranja.

 

  • Koncept meta je potpuno redizajniran u programu Q.Lign. Meta se može dodati u sistem reglaže skeniranjem QR koda na poleđini. Funkcija automatske identifikacije tada omogućava sistemu da prepozna sačuvane podatke mete i automatski izvlači tačne podatke o kalibraciji. Ovo omogućava upotrebu bilo koje mete na bilo kom točku i eliminiše potencijalne greške prilikom stezanja.

Referentni sistem za ravne upravljačke točkove

Šta  razlikuje Q.Lign od ostalih sistema? Q.Lign je postavljen levo i desno od dizalice, umesto ispred nje. Dve glave senzora komuniciraju putem referentnog sistema Q.Lign i nastavljaju da određuju njihove relativne položaje u prostoru tokom procesa centriranja.

Q.Grip za brzo poravnanje točkova

Novi Q.Grip držači omogućavaju vam da pet puta brže pričvrstite merne ploče – mete na točkove u poređenju sa uobičajenim univerzalnim držačima. To je zato što nema potrebe za uklanjanjem poklopaca glavčine ili postavljanjem posebnih adaptera. Q.Grip pričvršćuje na gumu, tako da  ne dodiruje felnu.