PNEUTECH | Wegmann
Demonterka, Balanserka, Reglaža trapa, Dizalica, Dvostubna dizalica, Vulkanizerski servis, Pneumatici, Ventili, Tegovi za balansiranje
1538
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1538,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

TEGOVI ZA BALANSIRANJE

VENTILI

TPMS SERVISNI SETOVI

SPECIJALNI TEGOVI

TEGOVI ZA BALANSIRANJE

Svetski proizvođač tegova broj 1 

Nemački inženjering

 

HOFMANN POWER WEIGHT – robna marka kombinuje dugu tradiciju i istoriju sa modernim trendovima brzo rastućih tržišta. HPW proizvodi  postavljaju standarde širom sveta već dugi niz godina, nudeći širok spektar proizvoda pogodnih za svaku primenu. Svi proizvodi HOFMANN POWER WEIGHT su proizvedeni u skladu sa visokim zahtevima proizvođača vozila. Na taj način se garantuje preciznost i trajna svojstva balansiranja.

Dokazani kvalitet

PERFECT EQUIPMENT robna marka uvedena je početkom 2013. na evropsko tržište. Brend sa bogatom tradicijom sa više od 75 godina iskustva na američkom tržištu, najveći na američkom tržištu. U Evropi, PERFECT EQUIPMENT je predstavljen na tržištu sa jasno postavljenim portfoliom proizvoda, posebno prilagođenim servisnim radionicama. Asortiman proizvoda nudi garantovani kvalitet i uključuje – pored univerzalnih tegova za putnička vozila, ventile, alate i drugi pribor za  servisne radionice.

Značaj balansiranja

Pri brzini od većoj od 100 km/h, centrifugalna sila debalansa od 10 grama jednaka je sili udara malja. Pri dvostrukoj brzini ove sile se učetvorostručuju. Vozila sa slabo izbalansiranim točkovima mogu postati opasna usled:

– Većeg naprezanja komponenti vešanja točka i nosećih tačaka
– Primetne pojave vibracija na volanu i u unutrašnjosti vozila
–  Izloženosti karoserije većem fizičkom opterećenju
– Povećanog habanja kočnica
– Povećanog habanja guma
– Povećanog zaustavnog puta

 

TIPOVI DEBALANSA

STATIČKI DEBALANS

Točak ima tendenciju da “skače”

DINAMIČKI DEBALANS

Točak ima tendenciju da “osciluje”

KOREKCIJA DEBALANSA GUME I FELNE

 1.STANDARDNO BALANSIRANJE

 2.OPTIMIZACIJA-UPARIVANJE

 3.OPTIMIZACIJA PERFORMANSI VOŽNJE

VENTILI

Odgovarajući ventil za svaku felnu

Ponuda obuhvata standardne ventile, kao i specijalne ventile za putnička vozila, kamiona, traktore građevinske mašine, motocikle i skutere. Za proizvodnju se koriste samo visoko kvalitetni materijali. HOFMANN POWER WEIGHT. nudi  garantovani kvalitet i dug vek trajanja proizvoda.

Standardni ventili za servisne radionice

PERFECT EQUIPMENT  ventili pružaju garantovani kvalitet i daju najbolje rezultate u eksploataciji. Širok asortiman proizvoda obuhvata, pored standardnih ventila, i  alat i pribor za servisne radionice.

SERVISNI TPMS SETOVI

TPMS Servisni setovi

Od 1. novembra 2014. godine pa nadalje, sve putnička vozila  u EU moraju imati sistem za nadzor pritiska u gumama (TPMS). Kada se pneumatik bez TPMS sistema zameni na vozilu , normalno je da se zameni i gumeni ventil. U slučaju direktnog TPMS sistema, neke komponente senzora moraju takođe biti zamenjeni.
Zbog toga je, HOFMANN POWER WEIGHT razvio TPMS Servisne setove.Ovo poboljšava sigurnost, sprečava kvarove i posledične štete koje su veće i skuplje (npr. kompletna promena senzora zbog korozije jezgra ventila).

SPECIJALNI TEGOVI