PNEUTECH | Abac
6314
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6314,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ABAC KOMPRESORI

KLIPNI KOMPRESORI

VIJČANI KOMPRESORI

KLIPNI KOMPRESORI

Klipni kompresori (1.1- 7.5 kW)

Asotiman ABAC kompresora nudi  kompaktan i pouzdan izvor  komprimovanog vazduha, za profesionalnu upotrebu
ABAC klipni kompresori su visokokvalitetni profesionalni industrijski kompresori, namenjeni industrijskim aplikacijama. Dizajnirani za rad u zahtevnim uslovima najteže industrije. Sama izrada ABAC klipnih kompresora garantuje dugovečan i pre svega pouzdan rad i pouzdanu proizvodnju komprimovanog vazduha. Kompresorske glave su izrađene od sivog liva, robusne i pre svega pouzdane. Ventili i ventilske pločice izrađene od nerđajućeg čelika namenjene dugogodišnjoj eksploataciji. Inače, Abac klipni kompresori se proizvode od 1980. godine i zastupljeni su, kroz svoje distributivne centre, u više od 100 zemalja širom sveta.

PRO B6000 500 FT 7,5 – 5,5 kW

ABAC klipni kompresor sa kaišnim prenosom postavljen na horizontalni rezervoar.
Tehničke karakteristike
Usisni kapacitet 827 l/min
Snaga 5,5 kW
Zapremina rezervoara 500 l
Pritisak do 11 bara
Masa 260 kg
Ulazni protok: 500 l/min

VIJČANI KOMPRESORI

Vijčani kompresori SPINN (2,2-15 kW)

– Serija kompresora: stabilni jednostepeni vijčani vazduhom hlađeni kompresori,  sa ubrizgavanjem ulja, i elektronskom regulacijom rada.
Abac Spinn , trofazni rotacioni vijčani kompresori za intenzivnu upotrebu; koriste se u garažama, radionicama, od strane stručnjaka za gume iu svim sredinama gde postoji stalna potreba za komprimovanim vazduhom. Ove mašine su u stanju da rade bez prekida tokom dugog perioda, imaju kompaktnu strukturu i malu površinu, niske troškove, jednostavne su za upotrebu i nude udobnost na radnom mestu. Prigušena struktura garantuje izuzetno nisku buku, sa nivoom buke uporedivim sa sistemom klimatizacije. Abac Spinn kompresori se lako instaliraju i, zahvaljujući mogućnosti brzog pristupa komponentama, omogućavaju brzo održavanje; mogućnost jednostavnog postavljanja u blizini radnog područja takođe omogućava smanjenje mreže cevi. Abac Spinn je napravljen od komponenti najvišeg kvaliteta i može da postigne efikasnost veću od 30% u poređenju sa klipnim kompresorima. Moguće je izabrati iz širokog spektra modela različite snage kako bi se zadovoljile sve potrebe, svi dostupni u verziji sa rezervoarom ili bez rezervoara. Ukoliko postoji potreba za korišćenjem komprimovanog vazduha bez zaostale vodene pare, moguće je zahtevati verzije sa integrisanim sušačem.

SPIN 5.5 E10

Stabilni vijčani vazduhom hlađen kompresor, jednostepeni sa ubrizgavanjem ulja, sa  sušačem vazduha, sa elektronskom regulacijom rada, pripremljen za automatski rad, smešten na sopstveni bazni ram u oblozi za zaštitu od buke, postavljen na rezervoar.
Tehničke karakteristike
• Rezervoar: 500 l
• Pritisak: 10 bara
• Snaga: 5.5 kW
• Napajanje: 400/3/50 Hz
• Ulazni protok: 780 l/min